Kategorier
Skönhet

Ett lyft för hela ansiktet

Har du funderat på att göra en riktigt makeover när det gäller ditt ansikte? Är du trött på alla ålderstecken som ger sig tillkänna överallt i ditt ansikte? Är du rädd för operationer?

Har du någon gång önskat att du kunde göra om ditt ansikte utan att behöva skära i det med knivar eller spruta in medel som botox? I så fall finns det en underbar lösning för dig. Visste du att man kan använda trådar för ansiktslyft? Det här sättet att skapa en till synes yngre och mer åtstramad hud har blivit en riktig succé. Här behöver du inte stifta närmare bekantskap med knivar som skär dig i ansiktet för att justera diverse ålderstecken. Nej, här arbetar man med trådar och själva behandlingen tar inte mer än två timmar allt som allt. Som ett litet underverk.

Hur går en behandling till?

Det börjar med att du får en konsultation och så tar man några fina bilder på hur du ser ut innan själva behandlingen börjar. Ditt ansikte rengörs ordentligt och sedan kommer du få en karta riktat där trådarna ska sitta. Varje liten tråd sätts in med en spruta. Den slängs direkt efteråt så du behöver inte vara orolig för att sprutorna används flera gånger. När allt är klart får du sedan fina och noggranna instruktioner på hur du ska sköta om och vårda huden den närmaste tiden efter behandlingen. Lite försiktig måste du vara så inte ditt ansikte utsätts för stark värme, hårda tryck eller slag.