Kategorier
Skönhet

Bär den med stolthet

Det finns många olika förändringar man kan göra med sig själv. Älskar man konst och vill ha den på sig? Då kan det vara en god idé att tatuera sig. Låt fantasin flöda och skapa det du vill.

Den perfekta resan är bokad med sina bästa vänner. I två hela veckor ska man vara iväg, leva livet och bara njuta. Tillsammans spenderar ni dagarna med shopping, sol och bad. Det klassiska reselivet. Vilken oförglömlig resa. Så fort ni kommer hem till Sverige igen känns det nästan som om resan inte hänt. Det är galet hur fort man återgår till sin grå vardag och den två veckor långa resan känns ack så avlägsen. Som bästa vänner bestämmer ni er för att göra en gemensam tatuering. En tatuering som symboliserar er resa och fina vänskap. Det perfekta avslutet på en fantastisk resa.

Gå till rätt tatuerare

Man vill inte ha en misslyckad tatuering. En tatuering sitter kvar hela livet. För att ta bort en tatuering behöver man använda laser. Då kan man i bästa fall få bort den, men ofta bleknar den bara. Därför behöver man gå till någon som vet hur man gör, så att man inte ångrar sig. Det är inte enkelt att tatuera, det kräver precision. Skuggningarna måste vara perfekta. Nålen ska inte gå för djupt, det kan lämna skorpor. En del tatuerare är mer inriktade på porträtt, andra på symboler. Så det är även viktigt att man kollar upp att tatueraren är bra på just det motiv du vill göra.